De nieuwe uitgave van het WeesperNieuws
De nieuwe uitgave van het WeesperNieuws

Een dikke krant voor abonnees van het WeesperNieuws

Algemeen

WEESP - Het WeesperNieuws steekt vanaf vandaag in een nieuwe jas. De opmaak is opgefrist en voor abonnees is de krant flink dikker. Om te laten zien hoe de nieuwe abonneekrant van het WeesperNieuws eruit komt te zien, bezorgen we deze goedgevulde krant ter introductie twee weken bij alle inwoners van Weesp en Driemond. Vanaf 21 juni zal deze krant alleen beschikbaar zijn voor abonnees van WeesperNieuws Extra.

Het aantal Extra-abonnees is inmiddels hoog genoeg om een volgende stap te kunnen zetten. De dagelijkse Extra-artikelen blijven online beschikbaar, maar het maandelijkse Extra-magazine verdwijnt. In plaats daarvan ontvangen de Extra-abonnees voortaan elke week een dikkere krant in de bus die actueler is dan het maandblad. In deze vernieuwde Extra-krant vind je het nieuws, de Extra-artikelen, het Zaterdagportret, de agenda en de puzzel.

“Het is een spannende stap, waar we ontzettend veel zin in hebben. Het sluit beter aan bij de krant die we willen zijn: actueel, met een interessante mix aan artikelen en zo volledig mogelijk.” Jolanda de Rijk, directeur Enter Media, licht deze stap uitgebreid toe in de krant van deze week 

Lees hier de digitale uitgave.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant