Afbeelding

Win vrijkaarten voor 'De Joodse Bruidjes'

Algemeen

WEESP - Ook de City of Wesopa doet mee aan Theater na de Dam. Rond de 4 mei-herdenking worden in veel Nederlandse theaters voorstellingen opgevoerd die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. In Weesp speelt Stichting Goppe vrijdag 29 april het tragikomische stuk 'De Joodse Bruidjes'. Lezers van het WeesperNieuws kunnen vrijkaarten winnen.

'De Joodse Bruidjes' gaat over het leven, de dood en de herinnering van twee Joodse vrouwen op leeftijd. Verschillende verhalen en generaties komen samen in een verpleeghuis in Amsterdam. De vrouwen en hun Duitse verpleger worstelen met oorlogstrauma's van zichzelf en de familie. Ze proberen de regie over hun eigen leven te houden, maar worden dagelijks geconfronteerd met het verleden. Ondanks de verschillen zijn ze uiteindelijk op elkaar aangewezen.

Vrijkaarten
De voorstelling is vrijdag 29 april om 20.30 uur. Kaarten kosten 12,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via wesopa.nl. Speciaal voor de lezers van het WeesperNieuws houdt de City een mail-en-winactie. Er worden twee keer twee vrijkaarten verloot. Kans maken kan door een mail te sturen naar info@wesopa.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant