Afbeelding
Foto: Brian Elings

Nieuwe jaar had voor IVW niet beter kunnen beginnen

B2B

WEESP Voor ondernemersvereniging IVW kon het jaar niet beter beginnen dan met de mededeling dat de subsidieaanvraag voor de Smartgrid is gehonoreerd. Daarmee kan de ingeslagen weg om op bedrijventerrein Noord zoveel mogelijk bedrijven te interesseren om mee te doen aan een project om te voorzien in de eigen energiebehoefte worden vervolgd.

Deze mededeling kwam tijdens de geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst van voorzitter Mario van Dijkhuizen gisteravond. Plaats van handeling was brouwerij Wispe in de voormalige Laurentiuskerk aan de Herengracht en dat was voor de IVW een mooie gelegenheid om iedere bezoeker na afloop natuurlijk een Wispe biertje alsook het boek ‘Van de kerk naar de kroeg’ van André Verheul mee te geven. Dit boek beschrijft uitvoerig de hobbelige periode tussen de laatste mis in de kerk en het omdraaien van de sleutel van de brouwerij.

Voor de IVW wordt het een druk jaar, zoveel is zeker. Niet alleen met de opzet van een smartgrid en alle andere duurzaamheidszaken houdt het bestuur dit jaar zich bezig, maar ook op andere fronten wordt het nodige van de ondernemersvereniging verwacht. Om die reden hebben nu alle bestuursleden een portefeuille waar ze dit jaar bovenop zitten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant