La Ruelle is verkocht.
La Ruelle is verkocht. Foto: Riz Jongerius

La Ruelle in andere handen

Bedrijven

WEESP - Op Koningsdag valt het doek voor La Ruelle. Het restaurant is verkocht aan Bobby Bruins.

Bruins was mede-eigenaar van Bar Blauw op de theetuin. Toon Roozen en Bobby Bruins runden samen Bar Blauw in de Theetuin op de Ossenmarkt, maar gingen in mei 2023 ieder verder met hun eigen concept. Bar Blauw zou met Bruins verhuizen naar een nieuwe locatie en op de Ossenmarkt is Noot gestart.

Bruins had vervolgens plannen om Bar Blauw te vestigen aan de Herengracht, in het hoekpand waar de winkel Ginger in is gevestigd, maar door omstandigheden is dit niets geworden. Nu komt Bar Blauw in het pand waar La Ruelle in is gevestigd. Daar is op 28 april een afscheidsborrel van Jan en Josephine Rebergen (van 16.00 tot 19.00 uur). Bruins gaat de zaak verbouwen en wil voor het zomerseizoen start, geopend zijn.

Josephine en Jan Rebergen laten op hun Facebookpagina weten dat er een einde komt aan een fantastische reis: “De afgelopen (bijna) 13 jaar hebben wij al onze liefde en enthousiasme in La Ruelle gestopt. Dat deze waanzinnige tijd nu ten einde komt doen ons natuurlijk pijn in ons hart, ook al hebben we zelf dit besluit genomen en staan we er volledig achter. We dragen het restaurant over aan nieuwe eigenaren, die er hun eigen mooie plek van gaan maken.”

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant