KSH Kinderopvang zoekt enthousiaste collega's.
KSH Kinderopvang zoekt enthousiaste collega's. Foto: KSH
Vacaturenieuws

‘Bij KSH Kinderopvang doen we het samen’

Bedrijven

Heb je het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken? Vind je het leuk om ze iets te leren? Dan is een baan in de kinderopvang ongetwijfeld iets voor jou. Maar wat nou als je dat graag wilt maar niet de juiste opleiding en diploma’s hebt? Geen probleem! KSH Kinderopvang kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

“We bieden mensen die interesse hebben in een baan in de kinderopvang de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in dit mooie vakgebied, zodat ze de dag met een lach beginnen. Bij KSH doen we dat echt samen. En dit doen we al meer dan 20 jaar in verschillende plaatsen in Nederland.”
Bij KSH Kinderopvang wordt een hoogwaardige kwaliteit van kinderopvang essentieel gevonden. “We werken vanuit meerdere locaties, dus de gebouwen zijn verschillend, maar aan de goede en fijne sfeer herken je de KSH Kinderopvang. En wat we op elke locatie ook met elkaar gemeen hebben, is onze visie op wat kinderopvang moet zijn namelijk: het moet gewoon leuk zijn.” En niet alleen leuk voor de kinderen, maar het moet minstens zo leuk zijn voor de medewerkers van KSH Kinderopvang. “Welke functie iemand ook heeft, we werken samen aan één doel en dat doel is: er zijn voor de kinderen. Dat is voor ons het allerbelangrijkste. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen een fijne dag beleven, waarbij niet alleen goede zorg vooropstaat, maar ook ontwikkeling en vooral veel plezier maken. We maken van elke dag een ontdekkingsreis, waarbij nieuwe avonturen beleefd worden, de kinderen met een lach op hun gezicht naar huis gaan en niet kunnen wachten tot de volgende opvangdag. Zo leuk is het gewoon.”

Niet alleen staat het belang van het kind bij KSH Kinderopvang centraal, ook willen de medewerkers ouders zo veel mogelijk service bieden zodat de zorg voor hun kinderen goed is te combineren met werk of studeren.

Bij KSH Kinderopvang wordt gezocht naar nieuwe, enthousiaste collega’s die het leuk vinden om deel uit te maken van een hechte KSH-club. “Mensen die het leuk vinden om samen met kinderen op ontdekkingsreis te gaan en het geweldig vinden om samen met collega’s van elke dag een onvergetelijke dag te maken, moeten beslist contact met ons opnemen. Wij gaan graag het gesprek en misschien later wel het avontuur aan.”

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijKSH.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant