Kindergarden opent volgend voorjaar een tweede vestiging in Weesp.
Kindergarden opent volgend voorjaar een tweede vestiging in Weesp. Foto:Kindergarden
VacatureNieuws

Werken met hart en ziel

Bedrijven

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving op de mooiste locaties. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Het zit ‘m in alles bij Kindergarden.

Meer dan ooit is de kinderopvang op zoek naar nieuwe, enthousiaste en leuke pedagogisch medewerkers die plezier hebben in het werken met kinderen. Zo ook Kindergarden. Zeker nu er 1 maart 2023 een tweede vestiging wordt geopend in Weesp, in het voormalig politiebureau aan de Hoogstraat. Een gloednieuw kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar, inclusief een aparte peuterplusgroep, ter voorbereiding op de basisschool. En jij kunt hier aan de slag!

Vast gezicht

Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes, peuter) aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot kinderen met een positief zelfbeeld. Als medewerker van Kindergarden speel je hierin een belangrijke rol. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Extra doorgroeimogelijkheden

Alles heeft invloed op jouw werkplezier. Alles. Daarom kun je nu als pedagogisch medewerker doorgroeien naar de functie van senior pedagogisch medewerker. Daarmee groei je ook financieel door naar de volgende schaal. Dat is werken bij Kindergarden. Zoals we al zeiden: ‘Het zit ‘m in alles bij Kindergarden’.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie op www.werkenbijkindergarden.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant