Afbeelding
Foto: Dianta
VacatureNieuws

Lyceo geeft leerlingen net dat extra steuntje in de rug

Commerciële bijdrage

‘T GOOI - Het einde van het schooljaar is bijna in zicht! Sommige leerlingen kunnen wel wat extra hulp gebruiken richting de laatste toetsweken. Lyceo geeft leerlingen net dat extra steuntje in de rug om weer aan te haken bij de lesstof en een mooi rapport in ontvangst te nemen. 

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Dit doen we met onder andere bijles, huiswerkbegeleiding en examentrainingen. Je kunt ons door het hele land vinden. Op de vele scholen waarmee we samenwerken en op onze eigen locaties. Ook in regio ‘t Gooi zetten we ons graag in, bijvoorbeeld in Hilversum, Bussum, Huizen.

Bij ons staat de leerling centraal. Met onze begeleiding richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de leerling. Dit betekent natuurlijk voor iedereen iets anders. Daarom maken we met elke leerling een individueel plan waarin we hun talenten benadrukken en duidelijke doelen stellen. Het stellen van doelen verhoogt de motivatie en vergroot de kans op succes. 

Onze zorgvuldig geselecteerde student-begeleiders, die qua leeftijd en belevingswereld dicht bij de leerling staan, verzorgen de begeleiding. Hierdoor kunnen ze de leerlingen goed inspireren en motiveren. Alle vestigingen worden geleid door een vestigingsmanager. De vestigingsmanager is niet alleen het vaste gezicht op de vestiging, maar is ook het aanspreekpunt voor ouders, leerlingen, scholen en de student-begeleiders.

Eva Breedveld is vestigingsmanager op de vestiging in Hilversum. “Als vestigingsmanager speel je een belangrijke rol in het adviseren van ouders en leerlingen. Zo kan er een passend traject worden samengesteld, met als hoofddoel natuurlijk een gelukkige en succesvolle leerling. Het is erg mooi om dan uiteindelijk te zien hoe een leerling helemaal opbloeit en de vaardigheden verkrijgt om de schoolcarrière succesvol door te maken.”

Krijg jij nou ook energie van je eigen vestiging runnen? Kijk dan eens op vacatures.lyceo.nl. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste vestigingsmanagers in regio ’t Gooi. Wie weet tot snel!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant