Steven van Nie, Marius Heslenfeld en zijn vrouw nemen de Linie Award 2016 in ontvangst.
Steven van Nie, Marius Heslenfeld en zijn vrouw nemen de Linie Award 2016 in ontvangst.

Uitermeer weer in de prijzen

Cultureel

WEESP - Weer een prijs voor de stichting Uiteraard Uitermeer. De vrijwilligers hebben van de Stichting Liniebreed Ondernemen, de Linie Award 2016 uitgereikt. Eerder werd door het voorzitter Lieuwe Veerman door het WeesperNieuws al uitgeroepen tot Weesper van het Jaar 2016.

Uiteraard Uitermeer heeft de afgelopen jaren Fort Uitermeer op sympathieke schaal herbestemd.

"De aanpak van Uiteraard Uitermeer en Paviljoen Uitermeer veel ondernemerschap, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en daadkracht zien. Het resultaat mag er zijn", aldus de stichting. De Linie Award werd donderdag op Fort Altena uitgereikt aan Steven van Nie (Uiteraard Uitermeer) en Marius Heslenfeld (Paviljoen Uit & Meer) door Juke van Niekerk, directeur Stichting Liniebreed Ondernemen. De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer en/of een ondernemende organisatie die in het afgelopen jaar heeft bijgedragen aan het economisch rendement, het maatschappelijke draagvlak en aan de bekendheid van de Waterlinies.

Liniebreed Ondernemen
Stichting Liniebreed Ondernemen heeft als doel te zorgen voor een duurzame, maatschappelijke en economische benutting van de Waterlinies in Nederland. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant