De vrijwilligers van Kookgroep Weesp gaan samenwerken met Minevitus en Vity Veltman.
De vrijwilligers van Kookgroep Weesp gaan samenwerken met Minevitus en Vity Veltman. Foto: Nora Schenk

Jacht- en kerstdiner van Kookgroep Weesp in samenwerking met Minevitus

Evenementen

WEESP - Minevitus en Vity Veltman van het voormalige restaurant Minevitus gaan in samenwerking met Kookgroep Weesp, een onderdeel van de Kreatieve Groep Weesp, een jachtdiner en een kerstdiner verzorgen in Fort Ossenmarkt.

Het vier gangen jachtdiner vindt plaats op zaterdag 2 december en op maandag 25 december, 1e kerstdag, wordt het vijf gangen kerstdiner in het restaurant van Fort Ossenmarkt geserveerd.

In de royale keuken van de Kookgroep in het fort wordt een traditioneel menu gekookt, terwijl men in de gezellige bar en het restaurant de gasten zal ontvangen in Franse kerstsfeer. Een deel van de dinerprijs gaat naar de Kookgroep, die ook de dranken verzorgt.

De Kookgroep bestaat uit vrijwilligers die wekelijks een maaltijd voor kwetsbare stadsgenoten koken en zij kunnen een financieel steuntje in de rug goed gebruiken. Wellicht worden er in het nieuwe jaar meer gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Deze worden gecommuniceerd via kookgroepweesp.nl en minevituscatering.nl

De Kreatieve Groep Weesp, een vereniging van leden en vrijwilligers die al ruim 40 jaar bestaat, organiseert tal van activiteiten. Meer informatie hierover vind je op hun website.

Aanmelden voor de diners kan via info@minevitus.nl of telefonisch naar 0294 413 529
De aanvangstijd is 19.00 uur, de bar is open vanaf 18.15 uur

Prijzen: jachtdiner 49,50 euro en kerstdiner 59,50 euro

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant