Driemond, met als nieuw icoon de nieuwe groene brug, laat zich op 31 mei van haar beste kant zien.
Driemond, met als nieuw icoon de nieuwe groene brug, laat zich op 31 mei van haar beste kant zien. Foto: WeesperNieuws

Driemond presenteert zich op eerste Driemonddag

Evenementen

DRIEMOND - Op en rond het Dorpsplein wordt vrijdag 31 mei de eerste Driemonddag gehouden. Deze dag laat Driemond zien wat het allemaal in huis heeft.

De Driemonddag, die gehouden wordt van 13.00 tot 17.00 uur, wordt georganiseerd door woningbouwvereniging Ymere, huurdersvereniging Vechtstroom en WMM, Eigen Haard, Versa Welzijn, de Fixbrigade, Gemeente Amsterdam en de Dorpsraad. 

Deze organisaties presenteren zich op een markt, maar het is ook een uitgelezen mogelijkheid voor alle verenigingen en organisaties die Driemond rijk is om zich te laten zien. Bijzonder wordt het kraampje van de Groencommissie Driemond met (ruil-)stekjes en plantjes van bewoners. Heb je planten in je tuin of huis over, dan kun je er iemand anders blij mee maken en krijg je een ander plantje retour. Ook is de bedoeling dat het nut van vrijwilligerswerk onder de aandacht wordt gebracht.
Verenigingen en organisaties die actief zijn in Driemond en die zich willen presenteren kunnen zich voor 30 april aanmelden via de Dorpsraad: tel 0294-414883 of email naar dorpsraad@driemond.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant