Afbeelding

Zo ziet een gezonde bedrijfslunch eruit

Advertorial

Een goede bedrijfslunch is niet alleen gezond voor je medewerkers, maar zorgt ook voor een goed moraal voor het personeel. Een bedrijfslunch bestellen zorgt ervoor dat je dagelijks verse producten krijgt bezorgd bij je bedrijf zodat je de tafel kan dekken en samen met al het personeel kan genieten van een gezonde maaltijd dat niet alleen de medewerkers vult, maar ook de energie en de gezondheid van het personeel stimuleert. Meer weten? Hier lees je hoe een gezonde bedrijfslunch eruitziet.

De samenstelling van een gezonde bedrijfslunch

Het bedrijf voeden met een gezonde lunch tijdens elke middagpauze draagt mee aan de gezondheid, teamspirit en productiviteit van de medewerkers. Dit is niet alleen positief voor de werknemers, maar ook voor de werkgevers! Een lunch samen met je team zorgt voor een gezond eetpatroon en veel minder kans op ziektes. Ga gezellig met het hele personeel aan een tafel zitten, en geniet van de gezonde buurtproducten die aangeboden worden bij de Buurtboer!

Een bedrijfslunch van de Buurtboer kost vanaf €4.50 per persoon, afhankelijk van de voorkeuren en hoeveelheden. De lunch bestaat uit verschillende gezonde producten die duurzaam, biologisch, ambachtelijk of lokaal zijn. Lekker gezond brood, een biologische spread en vers gemaakte soep. Het wordt allemaal geleverd naar je bedrijf zodat je samen met je personeel kan genieten van een heerlijke lunch tijdens de middagpauze. Speciale wensen of voorkeuren? Ook dit kan meegenomen worden met de bestelling. Er wordt rekening gehouden met elke speciale wens.

Een goede bedrijfslunch is nu makkelijk te regelen, met de Buurtboer. Omdat de producten naar je bedrijf worden bezorgd hoef je dus niet elke keer langs de winkel en hoef je geen keuzes te maken over het eten dat wordt aangeboden als lunch. Je hoeft alleen de tafel te dekken en alles klaar te zetten. Zo kan je genieten met je medewerkers van een heerlijke lunch die niet alleen gezond is, maar ook nog eens motiverend werkt! 

Hoe werkt een bedrijfslunch aanvragen?

Ben je benieuwd of een bedrijfslunch een effectief initiatief is voor je bedrijf? Dan kan je er altijd voor kiezen om het een week uit te proberen. Bij deze uitprobeerweek krijg je 25% korting op de bestellingen. Bevalt het? Dan kan je altijd doorgaan met een abonnement op een heerlijke lunch voor elke dag. Je kan je persoonlijke voorkeuren aangeven en rekening houden met de verschillende dieetopties of allergieën van je team.

Een bedrijfslunch aanvragen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft enkel naar de website van de Buurtboer te gaan en een offerte aan te vragen. Deze offerte is volledig vrijblijvend. Je hoeft enkel je wensen door te geven en de prijs wordt voor je berekend. Benieuwd naar meer over een bedrijfslunch? Bekijk hier de blog van de Buurtboer. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Maud de Jong Altijd bezig met rennen, maar toch met beide benen op de grond Algemeen 2 jul, 06:00
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Mensen 1 jul, 16:42
Logo
Afbeelding
Winnaar Gooise Verhalenwedstrijd ‘Je moet gewoon beginnen met schrijven en dan komt het verhaal vanzelf’ Algemeen 1 jul, 16:03
Afbeelding
Fly-by herdenking Soesterberg zichtbaar boven Weesp Algemeen 1 jul, 14:34
Logo
Afbeelding
"We willen de beste zorg aan patiënten kunnen blijven bieden" Actiedag huisartsen Algemeen 1 jul, 14:19
Afbeelding
1 juli: Herdenking Slavernijverleden Keti Koti Algemeen 1 jul, 13:55
Afbeelding
Bestuur IVW vernieuwd tijdens ledenvergadering B2b 1 jul, 12:32
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 1 jul, 11:37
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief