Afbeelding

De 5 beste beauty-producten voor Weespers (man en vrouw)

Advertorial

Ook in 2019 hebben we ons massaal weer opgetut, mooi gemaakt en opgedoft. Zowel mannen áls vrouwen. Want anno vandaag zijn beauty-producten echt niet meer alleen bestemd voor het vrouwelijke geslacht. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de 5 beste beauty-producten van 2019 die iedereen kan gebruiken. Kijk snel mee!

1. Neustrimmer 

Haren uit je neus. Zijn ze ooit in geweest? Wij weten het niet. Maar dat het tegenwoordig niet meer hoeft, dat weten we wel! Door de kleine opzetborstel van een neustrimmer kun je jouw ongewenste neusharen makkelijk én veilig weghalen. Het is pijnloos en volkomen onschadelijk voor de tere huid in je neus. Te gebruiken voor man én vrouw. 

2. Laser

In de categorie: ongewenste haren, is ook dit apparaat erg gewenst. Laserklinieken schieten als paddenstoelen uit de grond, maar ook thuis kun je nu jouw ongewenste haren weghalen. De Lumea Prestige van Philips houdt je huid tot wel 6 maanden haarvrij en zijdezacht. Door middel van een innovatieve IPL-technologie kun je de haargroeicyclus doorbreken waardoor het voorlopig niet terugkomt. Gebruik de verschillende opzetstukken om je lichaam of je gezicht haarvrij te maken. Het apparaat is samen met huidexperts en dermatologen ontwikkeld. Ook deden er meer dan 2000 vrouwen mee in de testfase. Het is dus 100% veilig. Het enige nadeel is dat het niet werkt op haar dat heel lichtblond of rood is. Ook wit en grijs haar pakt het niet goed. 

3. Boxspring 

Vandaag de dag leren we steeds meer over het menselijk brein en haar behoeftes. Zo is constant online zijn een gigantische vermoeiende prikkel voor onze hersenen. Door de constante toevoer van informatie is het goed om bewust eens te telefoon weg te doen en je computer dicht te klappen. Maar hierbij worden ook schoonheidsslaapjes steeds belangrijk! Door tussen de middag of eind van de middag 30 minuten plat te gaan, kun je jouw hersenen de rust geven die ze nodig hebben. En daarna? Sta jij weer fris en fruitig op. Natuurlijk slaap je het allerlekkerste als je op de beste boxspring van 2019 wakker wordt. Boxspring Bravo van Beddenbriljant

4. Beauty Pillow 

Het beauty pillow is een kussensloop van satijn. Deze stof heeft een verzorgende werking op je huid en je haar. Hierdoor wordt bijvoorbeeld talgproductie gereduceerd, zodat je minder kans op puisten en mee-eters hebt. Ook houdt het de vochtbalans van je huid op peil. Eindresultaat? Je staat op met een stralende huid zonder oneffenheden. Het kussen zou ook een polijstende werking hebben. Zo sta je met minder vouwen in het gezicht op. En een warrig kapsel? Dat is ook verleden tijd met een Beauty Pillow. Zo houd je meer tijd over voor andere dingen. Zoals rustig ontbijten of een half uurtje langer slapen. 

5. Slow Juicer

Alles wordt mooier als je gezond eten. Je nagels, je huid, je haren en zelfs te tanden. Maak daarom gemakkelijk en snel de heerlijkste groenten- en fruitsappen met een slow juicer. Door dit apparaat te gebruiken, behouden alle ingrediënten hun voedingswaarden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant