Afbeelding
Foto: Marinka Hilders

Oproep voor kunstenaars Weesper aan de Wand Pinksteren 2023

Algemeen

WEESP - De Winter-editie van Weespers aan de Wand zal deze maand voor de 25e keer gehouden worden, maar de jubilaris weet: regeren is vooruitzien. Daarom roept kunstmanifestatie Weespers aan de Wand professionele kunstenaars op om deel te nemen aan de Pinkster-editie.

In het pinksterweekend van 2023, te weten van vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei, hoopt de kunstmanifestatie haar 26e editie te kunnen houden. Daarvoor is ze op zoek naar nieuwe deelnemers. De inschrijving is open voor professionele kunstenaars. Er is sprake van een toetsing vooraf: belangstellende kunstenaars kunnen zich opgeven voor de ballotage door inleveren van drie à vijf werken op 10 december. De ballotagecommissie beslist vervolgens over toelating voor deelname. Aanmelden is mogelijk tot 7 december 2022

In het gebouw van De Adelaar zullen de deuren open staan voor alle inwoners uit Weespers, Driemond en omgeving die op enigerlei wijze creatief met kunst bezig zijn en zich aan de inwoners van Weesp  en omgeving willen presenteren.  

Voor informatie en aanvraag van ballotageformulier: www.weespersaandewand.nl. Informatie: secretaris@weespersaandewand.nl

Winterexpositie 2022 
Van Houtenkerk - 19 en 20 November 2022 : Op zaterdag 19 en zondag 20 november bent u van harte welkom in de Van Houtenkerk, van 12-18 uur. Maar liefst 17 kunstenaars tonen hun werk. Op zaterdag en zondag van 12-13 uur zal Annemarieke Bergman de expositie muzikaal omlijsten. Toegang is gratis.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant