Afbeelding

Sportsgrain Bar van Bakels wint prijs

Algemeen

WEESP - De Sportsgrain Bar van Bakels-Senior heeft de Jaarprijs Goede Voeding 2015 gewonnen. Het Weesper bedrijf is apetrots.

De reep is eigenlijk een broodproduct met sportspecifieke eigenschappen, ontwikkeld in samenwerking met (top)sporters. De jury vindt de Sportsgrain Bar innovatief: een goed alternatief voor bestaande energierepen.

Underdog
Directeur Ronald Menting hecht veel waarde aan de prijs: "De jury bestaat uit onafhankelijke zwaargewichten uit de voedingswereld. Andere meedingende bedrijven waren onder meer Alpro, Avico, Peijnenburg en Campina, kortom de grote jongens. En die hadden ook nog eens allemaal mooie inzendingen, wel 35 in totaal. Wij waren een beetje de 'underdog'. Dan is het natuurlijk echt geweldig als je wint." 

Nieuwe verpakking
Met het winnen van de prijs mag De Sportsgrain Bar een speciaal logo voeren. Er wordt daarom hard gewerkt aan een nieuwe verpakking. Ook wordt er gekeken of de sportrange kan worden uitgebreid en komt er een speciale actie voor sportverenigingen. 

Bakels Senior, gevestigd aan de Hogeweijselaan, ontwikkelt en produceert al sinds 1904 hoogwaardige bakkerij-ingrediënten. In 2005 kreeg het bedrijf het predicaat Hofleverancier. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant