Archieffoto
Archieffoto

Streep door Weesper zomeragenda

Coronavirus

WEESP - Weesp staat een zomer zonder evenementen te wachten. Ook door het Sluis-en-bruggenfeest van eind augustus gaat nu al een streep.

Burgemeester Van Bochove legde onlangs bij de organiserende comités van alle evenementen en feesten in de zomer de vraag neer of men zich bewust is van alle onzekerheid. Inmiddels zijn er dan ook knopen doorgehakt, zo blijkt bij navraag bij de organiserende comités van de evenementen die de zomer in Weesp normaal gesproken kleur geven. 

Koningsdag (27 april), Molendag (9 mei), Weespers aan de Wand (29 mei tot en met 1 juni), Weesp Gastvrij (27 juni), de Vechtloop (28 juni), het Caribbean Food en Salsa Festival (25 juli), het Sluis-en-bruggenfeest (28, 29 en 30 augustus) en het Concert aan de Steiger (12 september) gaan allemaal niet door.

Na de zomer
De Kwart Triatlon (6 september) staat nog wel op de evenementenkalender. Willem Hilders en zijn mede-organisatoren wachten nog even af. Het sloeproeifeest Vechten op de Vecht, dat op 4 april niet doorging, kan misschien alsnog op 26 september plaatsvinden.

Alternatieve Koningsdag
Vorige week meldden we al dat de Oranjevereniging Weesp aan een alternatief programma werkt voor Koningsdag. Het wordt een dag vol feestelijke videobijdragen die je thuis op YouTube kunt zien.

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant