Artikelen in deze editie

Hawre Rahimi in Tweede Kamer

Record teststraat

Hier een kop

WEESP Ook dit jaar liet de GAD zich weer verrassen door de toename van het aantal kerstbomen. Afgelopen vrijdag zouden alle bomen worden opgehaald in Weesp, maar dit was op veel plekken niet het geval. Met als gevolg dat de stad nu bezaaid is met kerstbomen.

Boosterprik zonder afspraak in RAI Amsterdam

Fotostudio in Hart van Weesp

Aanraken

Aan tafel: met de brandweer van Weesp en Amsterdam

WEESP Tineke Booij voert de kieslijst aan voor de Weesper Stads Partij (WSP) bij de komende verkiezingen voor de bestuurscommissie Weesp-Driemond. Rita van Geenen staat op plek 2.

WEESP De teststraat van Hans Burggraaff wordt druk bezocht en daarmee schiet het aantal positieve testen omhoog.

Word vakantie- begeleider voor jongeren met een beperking

Jan: “Kooper Stasse Audio Marketing Fabriek Benelux.”

Kapsalon Theater in de City of Wesopa

Boodschap van Gemeente Weesp: ‘Samenleving moet weer open’

‘Elkaar helpen, dat is toch waar het allemaal om draait?’

Hawre Rahimi wordt tot zijn eigen verbazing op 18 januari beëdigd als lid van de Tweede Kamer. Het is een droom die uitkomt.

Sophia Kruithof won begin 2020 The Voice of Holland en timmert sindsdien – ondanks de coronacrisis – hard aan de weg. Haar nieuwe single Perfume is net uit en niemand minder dan Danny Vera was daar een aanjager van. Hoe dat precies zit legt Sophia zelf uit.

Afgelopen oktober is de Logopediepraktijk Weesp verhuisd, weg van de Oudegracht en weg uit het centrum. Gelukkig zijn ze niet ver weg verhuisd want de praktijk bevindt zich nu op de Korte Muiderweg. We bellen met het team om eens te vragen hoe het gaat op de nieuwe locatie.

Christian Zierleyn spit graag oude kranten door om te zien wat er allemaal in Weesp is gebeurd. Eens per maand deelt hij zijn opvallendste vondsten met de lezers van WeesperNieuws Extra. Deze maand neemt hij ons mee naar de winter in Weesp van 1890/91. Het was een legendarisch schaatsseizoen.

Lingerie is de passie van Monique Scholtens (54). Nadat zij bij lingerieleverancier Anita wegens privéomstandigheden helaas moest stoppen, besloot zij haar eigen lingeriezaak te beginnen: Lingerie ByMo. Luxe comfortabele lingerie, op maat aan huis.