Afbeelding
Foto: Emmerson Samson
Vacaturenieuws

De fitste parttime baan in Naarden en Bussum!

Vacaturenieuws

Mensen helpen de fitste versie van zichzelf te worden en te blijven is de drijfveer van Jacqueline Jongerius, samen met haar team van 6 enthousiaste trainers. En met succes! Jacqueline is nu op zoek naar gelijkgestemde collega’s om de groei van de fit20 studio’s in Naarden en Bussum op te vangen.

Iedere nieuwe trainer wordt opgeleid via de fit20 Academy én in de studio’s van Jacqueline. Als gecertificeerd fit20-trainer kun je daar vervolgens aan de slag vanaf 8 uur per week. Werken bij fit20 is werken met en voor mensen; geen dag is hetzelfde en de resultaten geven veel voldoening van je werk!

Over fit20

Je traint één keer per week 20 minuten. Door de intensiteit van de training geef je een superieure prikkel aan je spieren. In de dagen tot je volgende training zullen ze sterker worden. Je traint in slowmotion: verantwoord, veilig én uitdagend. Douchen en omkleden is niet nodig. Je traint altijd op afspraak, één-op-één of één-op-twee. Hierbij word je begeleid en blijf je gemotiveerd door één van onze gecertificeerde personal trainers. Binnen 3 maanden heb je merk- en meetbaar resultaat. Onze wetenschappelijk onderbouwde training is geschikt voor alle leeftijden en fitheidsniveaus.

De volledige beschrijving van de vacature vind je hier: www.fit20.nl/vacatures/vacatures/Personal-Trainer-bij-fit20-Bussum-en-fit20-Naarden/.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant