Afbeelding
Vacaturenieuws

Groei jij mee met ExperienceTravel?

Vacaturenieuws

Eerder dit jaar vierde ExperienceTravel haar 25-jarig jubileum. In 1998 begon het bedrijf met het aanbieden van slechts één bestemming: Zimbabwe. Oprichter en CEO Harco van Uden was na een kanosafari over de Zambezi zo onder de indruk dat hij deze belevenis graag met anderen wilde delen: ExperienceTravel was geboren. Inmiddels biedt het reizen naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd aan en is het toonaangevend op het gebied van exclusieve reizen op maat. De hiermee gepaard gaande groei heeft ertoe geleid dat er, naast de vestiging in ‘s-Hertogenbosch, nog een tweede locatie is betrokken. Op 1 december werden officieel de deuren geopend aan de Torenlaan in Laren.

Harco van Uden is verheugd. “De markt is constant in beweging en om onze reizigers continu de beste service en mooiste reiservaringen te bieden, is het van belang om mee te blijven groeien, qua omvang én goede medewerkers. Met de vestiging in Laren zetten we in dit proces een grote stap. Het vraagt uiteraard ook om extra reisspecialisten, dus we zijn op zoek naar versterkingen voor ons gemotiveerde team. We geloven niet in een ideaal profiel. Of je nou jarenlange ervaring hebt of net bent afgestudeerd en graag intern opgeleid wilt worden: onze deur staat voor je open. In dit opzicht is het verhaal van reisspecialist Natasja een pakkend voorbeeld. Ze kwam bij ons binnen als stagiaire op de Productafdeling. Dit pakte ze dusdanig goed op dat we besloten haar een contract en intern opleidingstraject aan te bieden. En zo gebeurde het dat ze anderhalf jaar na haar eerste stagedag op het vliegtuig stapte voor een studiereis naar Zuid-Afrika om de meest prestigieuze lodges van het land te bezoeken. Het kan dus snel gaan, zolang je maar de juiste instelling hebt, gepassioneerd bent over reizen én vanuit onze reizigers durft te denken.”

Ben je getriggerd en lijkt het je geweldig om deel uit te maken van het team van ExperienceTravel? We ontmoeten je graag. Voor meer informatie zie: www.experiencetravel.nl.

Of neem contact op: hr@itgcompanies.nl of bel 073 – 707 4330.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant