We Have houdt koers

Op jacht naar de eerste plaats hebben de handbalsters van We Have zondag weer twee punten gepakt. De Weespers wonnen met 9-14 van Leidsche Rijn.
We Have speelde sterk, maar vooral de aanval van de Weespers stokte nog de eerste fase van het duel. Daarentegen stond de achterhoede erg goed. Dat resulteerde tot 3-7 vlak voor rust. Na rust stond We Have een stuk beter te spelen en kon de ploeg zonder problemen de zege pakken.

Goed spel handballers onbeloond

Ondanks dat er zondag verloren werd, hebben de handballers van We Have een goed duel achter de rug tegen koploper Vido. De Weespers ploeg schoot met 14-11 net tekort voor een stunt. Over het spel hoefde We Have geen moment te klagen. De Weespers speelden sterk en konden zo voor voldoende problemen zorgen voor de tegenstanders. Zeker tot de slotfase hadden de Weespers de kans op een stunt, maar dat bleeft achterwege.

Forse nederlaag Argus

Een opvallend forse nederlaag zaterdag voor de korfballers van Argus. De Weespers hadden geen enkele kans tegen de nummer laatst en moesten genoegen nemen met 20-10. Argus kon geen moment echt goed korfbal tonen en keek al vroeg tegen een achterstand aan. De Amsterdamse tegenstander was op alle fronten sterker. Argus had keer op keer geen antwoord op het spel van de nummer laatst.Het ontbrak vooral aan vechtlust.

Oberon komt tekort

Een week na twee knappe zeges achterelkaar hebben de volleybalsters van Oberon zaterdag verloren van US. De hoger geplaatste tegenstander was met 3-1 sterker. Oberon kreeg meteen de eerste set een forse klap te verwerken toen US met 25-12 de toon zette. US startte veel sterker, maar zag Oberon de tweede sets terugkomen door 18-25 op het scorebord te zetten. Het bleek de laatste adem van de ploeg. US pakte de zege vervolgens door forse setszeges van 25-14 en 25-11.

Knap punten voor volleyballers

Ook de volleyballers moesten het zaterdag doen zonder zege. Toch pakte de ploeg wel punten door tegen het doorgaans sterkere Voleem een extra set te forceren: 3-2. Oberon speelde sterk en begon meteen gedurfd door met 21-25 op voorsprong te komen. Voleem antwoorde meteen door met 25-21 en 25-18 de voorsprong weer over te pakken. De Weespers kwamen met 23-25 weer terug. Ondanks dat Oberon goed en lang meedeed, was de zege voor Voleem.

Zege op karakter The Victory

Een sterke tegenstander, dat wel, maar The Victory heeft zaterdag ook het tweede duel gewonnen. Enjoy & Deploy werd met 3-7 verslagen door de Weespers.
The Victory had last van twee sterke spelers van de tegenstander, maar toch waren er geen echte problemen voor de Weespers. De zege kwam tot stand door punten van Dennis Visser (3x), Arjen de Groot (2x) en Berry Kruger. Ook het dubbelspel was zonder problemen voor de Weespers.