Koninginnedag in Weesp
Koninginnedag in Weesp

Feestprogramma Koninginnedag 2012 is rond

Algemeen

WEESP - Koninginnedag 2012 belooft weer een gezellige dag voor jong en oud te worden. De Oranje Vereniging Weesp heeft het feestprogramma inmiddels rond.

Op vrijdagavond 27 april, de geboortedag van Prins Willem-Alexander, is de aftrap. Om 19.00 uur begint de Oranje Puzzeltocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Dan speelt ook de koninklijke harmonie de Adelaar en begint de kermis op de Aetsveldselaan. 

Maandag 30 april kunnen om 7.00 uur de vlaggen worden uitgestoken. De kinderen kunnen meedoen met de verkleedoptocht en meezingen tijdens de Aubade op het Groote Plein. Vanaf 10.00 uur is de kindervrijmarkt op de Fijnvandraatlaan en is de braderie op de Nieuwstraat geopend. De hele dag en avond wordt muziek gedraaid op het Groote Plein. Bezoekers kunnen meedoen aan ludieke spelletjes zoals het laarzenwerpen, een kijkje nemen bij het straatvoetbal, of aan de slag met het stoeptekenen. Nieuw dit jaar is het uitdagende spel 'Slingerbak'.

De avond wordt opgevrolijkt door de demoteams van Dansstudio van Harten en de Braziliaanse band Maravilha. Het feest gaat door tot 24.00 uur. Om 23.00 uur is er nog een dropping vanaf het Groote Plein, aanmelden daarvoor kan via ovweesp@gmail.com. 

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant