Sterk FC Weesp langs SV Hoofddorp

FC Weesp heeft zondag aangetoond dat het zeker kans maakt tussen de sterkere tegenstanders van de tweede klasse. Na twee nederlagen was FC Weesp erg sterk tegen SV Hoofddorp en boekte de ploeg al voor rust de 0-2 zege.

FC Weesp was vooral voor rust erg sterk en kon koud op het veld al een voorsprong pakken. Een goal van Jaimy van Vliet en een benutte strafschop van Wouter Spanjerberg zorgden voor de zege. Na rust kon FC Weesp goed stand houden.

MHCW laat op dreef

Voldoende problemen zondag voor de hockeyers van MHCW, maar wel weer een zege. De Weespers waren zondag met 3-6 te sterk voor Castricum.

MHCW speelde een zwakke eerste helft en had genoeg problemen. Zonder al te veel kracht te hoeven zetten kon MHCW de achterstand pas na rust ongedaan maken en zorgden Taco Hoogendijk, Dennis van Kooy, Mario van Kooy, Jordan van Heerden en Gino Kirsten (2x) voor zes Weesper doelpunten.

Weer nederlaag hockeysters

Een drama. Zo vatte aanvoerder Merel van Kassel zondag het duel met Haarlem samen. De hockeysters van MHCW verloren zondag, Haarlem was met 4-2 te sterk.

De eerste helft leek er nog amper wat aan de hand voor de Weespers. MHCW speelde naar behoren en leek geen enkel probleem te hebben met het spel van de Haarlemmers. Toch kon Haarlem vlak voor rust twee keer hard toe slaan.Na rust kon MHCW heel even terug komen, maar daarna gaf de ploeg het weer weg.

Weer nederlaag Argus

Nog steeds geen zege voor de korfballers van Argus. Na nederlagen tegen SEV en SDO kon de ploeg zaterdag wederom geen punten pakken. Vlug & Vaardig was met 13-19 sterker dan de Weespers.

Argus kreeg wel kansen tegen de Amsterdammers. De Weesper korfballers speelden een stuk beter dan een paar dagen eerder en zorgen voor gevaar. Zoals vaker maakte Argus met het spel aanspraak op een punt, maar bleef het met lege handen.

Sterke start The Victory

Een zwaarbevochten eerste zege zaterdag voor de tafeltennissers van The Victory. De Weespers moesten alles op alles zetten, maar wonnen wel met 4-6 van Scyedam.

Eén sterke speler van Scyedam zorgde steeds voor wat problemen aan de kant van de Weespers, Berry Kruger en Arjen de Groot verloren van deze speler. Verder bleef de schade beperkt.  Dennis Visser speelde sterk en boekte 3 zeges. Kruger (2x) en De Groot pakten de andere punten.