Afbeelding

Slijterij bestolen met babbeltruc

Algemeen

WEESP - Vier dieven hebben gistermiddag een slijterij bestolen aan het Binnenveer. De medewerkster van de zaak werd om de tuin geleid.

Rond drie uur kwamen twee Poolse mannen binnen die aan de medewerkster allemaal vragen begonnen te stellen over wijn. Ondertussen kwam een jong stel de winkel binnen die zonder iets te zeggen rondsnuffelden. Toen het viertal uiteindelijk de winkel verliet kwam de medewerkster er achter dat er spullen waren gestolen uit het kantoor in de winkel.

Er is door de politie nog naar de dieven gezocht met behulp van Burgernet. Zonder resultaat. 

Signalement
De politie heeft een signalement van de verdachten vrijgegeven. De twee Poolse mannen spraken gebrekkig Engels. De ene man is ongeveer 1.65 meter lang, droeg een spijkerbroek en een grijs jack. De tweede man was tussen de 1.80 en 1.85 meter lang en droeg een spijkerbroek met loshangende bretels. 

Het stel bestond uit een vrouw van ongeveer 1.65 meter lang, midden 20, lichtgetinte huid, zwart lang haar, mogelijk in een staartje gedragen en zij had een Louis Vuitton tas met bruine ruit. De man was tussen de 1.60 en 1.70 meter lang, was midden 20, had een getinte huid en was donker gekleed.

De man en vrouw werden beschreven als een 'mooi stel' om te zien. Getuigen worden opgeroepen te bellen op 0900–8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant