Afbeelding

Dames sturen man met vreemd verhaal weg

Algemeen

WEESP - Twee dames aan de Aetsveldselaan hebben maandagmiddag een dief die aan de deur kwam weggestuurd. De man probeerde binnen te komen met een verhaal over het afsluiten van de waterleiding.

Bij de dames werd rond het middaguur aangebeld. De man vertelde binnen te willen komen omdat de waterleiding zou worden afgesloten. De vrouwen vertrouwden het verhaal niet en probeerden hem af te wimpelen. HIj ging uiteindelijk na herhaaldelijk aandringen weg. De politie gaat er vanuit dat de man alleen maar probeerde binnen te komen om de dames te bestelen.

Er is dan ook een signalement van de dief vrijgegeven. Het gaat om een man rond de 40 jaar, 1,70 meter lang, zwart kort haar, donkere ogen, sprak opvallend zuiver Nederlands en droeg een blauwe spijkerbroek met een blauwe blouse. De dames waren de enige in de buurt waar was aangebeld, de politie denkt dat hij specifiek op zoek was.

De politie hoopt dat meer mensen de man hebben gezien en mogelijk meer informatie hebben over het voorval. Die kunnen bellen met 0900-8844. De politie blijft waarschuwen voor dieven die met een slim verhaal proberen binnen te komen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant