Triton rouwt om erelid Margreet Kok
Triton rouwt om erelid Margreet Kok

Triton rouwt om Margreet Kok

Algemeen

WEESP - Triton heeft afscheid moeten nemen van erelid Margreet Kok. De Weespse overleed maandag 18 maart. De afscheidsdienst was afgelopen maandag.  

Mevrouw Kok was niet alleen voor de zwemclub actief, ze streed ook voor betere leefomstandigheden voor vrouwen in de bijstand. Voor haar vrijwilligerswerk ontving ze in 2005 een koninklijke onderscheiding. Triton laat in een persbericht weten "niet alleen een coryfee kwijt te zijn, maar ook een hartelijke, meelevende zwemmer". De club zal haar missen, maar is vooral heel dankbaar voor haar inzet in het bestuur en voor de evenementen die ze organiseerde. 

Margreet Kok begon bijna 50 jaar geleden bij Triton. Ze heeft wedstrijdzwemmers getraind, was voorzitter van de zwemcommissie en heeft tientallen jaren in het bestuur gezeten. Ze had een duidelijke visie en vond dat samenhang en vriendschap de basis moesten zijn voor iedere clubactiviteit. Triton eerde de Weespse twee keer: eerst door haar te benoemen als erelid en in 2009 nog eens door haar uit te roepen tot 'vrijwilliger met het grootste clubhart'. Margreet Kok is 75 jaar geworden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant