Astronaut André Kuipers (r) komt naar Weesp.
Astronaut André Kuipers (r) komt naar Weesp.

André Kuipers komt naar Weesp

Algemeen

WEESP - Astronaut André Kuipers komt eind juni naar Weesp. In de WeesperPoort komt de bekende Nederlander vertellen over zijn belevenissen in de ruimte. 

Het gebouw WeesperPoort wordt sinds enkele maanden verhuurd aan kunstenaars die allemaal een atelier kunnen inrichten in het gebouw aan de Stationsweg. Op de begane grond is een grote ruimte ingericht waar lezingen en concerten gegeven kunnen worden. In die ruimte geeft astronaut Kuipers vrijdagavond 21 juni acte de présence.

Weespers kunnen die vrijdagavond kennismaken met André Kuipers en met hem op de foto. Om de avond exclusief te houden worden er maar 300 kaarten in omloop gebracht. Een kaartje voor die exclusieve avond is dan ook niet goedkoop: wie 21 juni de astronaut wil ontmoeten, is 100 euro kwijt.

Wie van tevoren een boek van Kuipers aanschaft krijgt er een signeersessie en een foto samen met de astronaut bij. In het WeesperNieuws is deze week een prijsvraag te vinden waarbij een gratis toegangskaartje wordt verloot. Met de bon is ook korting op de normale kaarten te krijgen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant