Go!
Go!

Veel animo voor Zwem4Daagse

Algemeen

WEESP – Met 114 inschrijvingen op de teller zijn zwemvereniging Triton en het Victoriabad heel tevreden over het aantal deelnemers aan de Nationale Zwem4Daagse. Na het startschot door wethouder Zierleyn doken maandag de zwemmers het water in voor de afstanden 250, 500, 1000 en 1500 meter per avond. Deelnemers wordt gevraagd zich te laten sponsoren voor de Johan Cruijff Foundation.

Na elke zes banen kregen de deelnemers een streep op hun hand of voorhoofd. Dan is het een kwestie van tellen hoeveel baantjes je nog moet. De sfeer was heel ontspannen. Naast kinderen zwommen er ook veel ouders, opa's en oma's mee.

De Zwem4Daagse is na drie jaar weer terug in Weesp. Robbert Snel, sinds april de nieuwe voorzitter van Triton, en Jim Faasen van het Victoriabad zijn blij dat het gelukt is om dit evenement weer samen te organiseren. Zij zien het als een goed voorbeeld van de samenwerking tussen het zwembad en de zwemvereniging in de toekomst.

Meedoen aan de Zwem4Daagse kan nog: vanavond aanmelden in het zwembad tussen 18.30 en 20.30 uur. Zwemavonden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Klaar voor de start...
Support van mamma.
Streepje halen na zes baantjes
Klaar om te zwemmen
Lekker zwemmen
Supporters ook welkom
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant