Testfoto van Stijn door Italiaanse fotograaf Lorenzo Marcucci.
Testfoto van Stijn door Italiaanse fotograaf Lorenzo Marcucci.

Stijn verovert modellenwereld in Italië

Algemeen

WEESP - Sinds de finale van Elite Model Amsterdam op 4 oktober staat het leven van Stijn van der Pouw op zijn kop. Want al won hij niet de finale, het Italiaanse Elite Model Milano ziet Stijn als fotomodel helemaal zitten. Maandag tekende de 16-jarige Weesper een contract voor twee jaar bij dit prestigieuze modellenbureau. Ook Elite Model Amsterdam wil graag met Stijn verder en contracteerde hem voor drie jaar.

Stijn van der Pouw is nog een beetje beduusd. Sinds hij op Koningsdag gespot werd in Amsterdam en gevraagd werd om mee te doen aan Elite Model Amsterdam 2013 rolt hij van de ene fotoshoot in de ander.  Voorafgaand aan de finale van deze modellencompetitie op 4 oktober vertelde de havoscholier aan het WeesperNieuws dat hij al trots was op de finaleplek en het verder allemaal over zich heen liet komen. Nu drie weken later heeft hij twee contracten op zak.

Stijn: "Ik vind het allemaal wel spannend. De testshoot in Milaan was leuk om te doen en ik vind de foto's die fotograaf Lorenzo Marcucci van me gemaakt heeft erg mooi. Nu is het afwachten of er opdrachten komen. Hoe ik dit ga combineren met school weet ik nog niet, ik denk dat het vooral werk voor in de vakanties is. Voor mij is dit natuurlijk wel een stimulans om 5 havo snel af te ronden."  In november volgen de testshoots voor Elte Model Amsterdam.

Stijn kwam vlak voor de finalevan  Elite Model Amsterdam 2013 over de brug.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant