Afbeelding

MHCW kent geen problemen

Algemeen

WEESP - Met een eerste plaats heeft MHCW de beste kansen om over enkele maanden te promoveren naar de eerste klasse. De Weesper hockeyers wonnen zondag, zonder goed te spelen, wederom: Alphen werd met 6-0 aan de kant gezet.

MHCW maakte nog veel fouten, maar Alphen had geen kracht om dat af te straffen. Sterker nog: MHCW pakte al voor rust een comfortabele 2-0 voorsprong. Na de rust was het spel stukken beter. Met veel gemak werd het totaal aantal treffers opgehoogd tot zes.

Nog net punt MHCW
Een slecht duel, maar toch nog op het laatste moment een punt voor de hockeysters van MHCW. De Weespers waren net als een week geleden erg zwak en pakte met 2-2 een punt tegen Kraaien.

Voor MHCW bleek dat de tegenstander een stuk sterker was. Het duurde tot de slotfase voordat MHCW echt goed begon te spelen. Aanvoerder Merel van Kassel kreeg het op haar heupen, nam de ploeg op sleeptouw en scoorde twee treffers voor MHCW.