Afbeelding

FC Weesp moet op zoek naar andere hoofdcoach

Algemeen

WEESP - FC Weesp moet op zoek naar een andere hoofdcoach. Karel Knaap maakte vandaag bekend komende zomer na twee jaar te stoppen als coach. Daarmee wordt FC Weesp totaal verrast: de Almeerder stond op het punt om z'n contract nog met een jaar te verlengen. 

Knaap verlaat FC Weesp voor Hooglanderveen, dat twee klasses lager speelt dan FC Weesp. "Deze club heeft grootse plannen om de komende jaren een goede spelersgroep neer te zetten en te promoveren. Dat plan sprak me wel aan", reageert Knaap. "Dan kun je wel eerst een jaar wachten en hopen dat ze je nog een keer vragen, maar er bestaat een kans dat ze er dan een ander voor vragen. Het was dan ook een zware keuze om te maken, maar je moet de knoop doorhakken: het wordt Hooglanderveen."

Onder Karel Knaap presteert FC Weesp erg goed. Een jaar geleden werd de club knap tweede en leek het even te kunnen promoveren naar de eerste klasse. Ook nu doen de Weespers goed mee: FC Weesp staat derde. Knaap: "We hebben de afgelopen twee jaar grote stappen gemaakt en het gaat erg goed. Straks mag een ander de volgende stap zetten."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant