Afbeelding

Punt FC Weesp op karakter

Algemeen

WEESP - Met hard knokken heeft FC Weesp zondag een punt overgehouden aan het duel met DVC Buiksloot: 2-2.

FC Weesp en de Amsterdammers waren al voor rust erg aan elkaar gewaagd. FC Weesp speelde goed, maar werd al snel twee keer verrast door de tegenstander. FC Weesp kon nog voor rust wat terugdoen. Na rust kon FC Weesp op het allerlaatste moment nog tot een gelijkspel komen toen de net op het veld verschenen debutant Milan Geertsma de 2-2 kon maken. 

Play-offs naderen voor zaterdag
De kans wordt groter dat de zaterdag van FC Weesp over enkele weken mee moet gaan doen met de play-offs voor klassebehoud. Zaterdag werden er wederom punten verloren: Waterwijk kon de Weespers op 1-1 houden. FC Weesp was voor rust de betere ploeg en kon al snel een voorsprong pakken. De Weespers vergaten daarna de Almeerders echter goed vast te zetten. Na rust konden de Almeerders terugkomen en bleef het duel tot het slot spannend.

Punt voetbalsters
Vooral omdat de ploeg erg gehavend was hebben de voetbalsters van FC Weesp 'slechts' een punt overgehouden aan het duel met Hooglanderveen: 3-3. FC Weesp had maar elf speelsters en moest daardoor hard werken. Met het punt was de ploeg tevreden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant