Afbeelding

Scherpte ontbreekt voor FC Weesp

Algemeen

WEESP - Een gebrek aan scherpte en met vlagen te veel gemakzucht hebben ervoor gezorgd dat FC Weesp zondag wederom verloren heeft. SV Hoofddorp bleek een stuk sterker en speelde beter, waardoor het 2-0 werd.

FC Weesp kreeg al voor rust het deksel op de neus. Na een forse blessure aan de kant van FC Weesp stonden de Weespers even met een ondertal, waardoor Hoofddorp kon scoren. FC Weesp opende na rust de jacht op een tegentreffer, maar de ploeg faalde.

FC Weesp-zaterdag komt tekort
De kans wordt groter dat de zaterdag van FC Weesp mee moet gaan doen met de play-offs om klassebehoud zeker te stellen. Afgelopen weekend werd er weer verloren: De Posthoorn was met 3-4 te sterk. FC Weesp kon voetballend een stuk beter, maar was de eerste helft wel een stuk beter dan De Posthoorn. FC Weesp kreeg  kansen, maar vergat het af te maken. Nadat De Posthoorn op voorsprong kwam, kwam FC Weesp nog terug. Maar het was onvoldoende.

Off-day nekt voetbalsters
Een complete off-day heeft de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend de kop gekost tegen Hoogland. De Weespers kregen met 6-0 een forse klap te verwerken. Waar FC Weesp een week geleden nog erg sterk speelde, zo zwak was het nu. De voetbalsters probeerden van alles, maar faalden keer op keer. Hoogland kon zonder problemen scoren.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant