Afbeelding

Politie: 3 inbraken over afgelopen week

Algemeen

WEESP - Er is in Weesp de afgelopen week drie keer ingebroken. De politie vraagt extra aandacht hiervoor nu de inbraken toenemen.

Woensdag werd er overdag ingebroken in een huis aan de Lobbrich Boudgerslaan. Het cilinderslot van de deur werd afgebroken. Er werd contant geld meegenomen.

Uit café de Amstelstroom zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee fietsen gestolen. De achterdeur van het café aan de Nieuwstad is opengebroken. Het gaat om een herenfiets (wit met een bierkratje voorop) en een damesfiets.

Omstanders belden in de nacht van donderdag op vrijdag de politie voor een man die in de Julianastraat met een zaklamp naar binnen zou schijnen in een huis. Hij werd niet meer gevonden.

Aan het Dichtershof zijn vrijdag overdag twee fietsen uit een afgesloten stalling gestolen. Het gaat om een zwarte heren- en damesfiets van het merk Koga.

Omdat er de laatste tijd veel wordt ingebroken in Weesp, hebben wijkagenten de afgelopen week extra geflyerd. Wie iets verdachts ziet, wordt aangeraden meteen 112 te bellen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant