De laatste nieuwjaarstoespraak van burgemeester Bart Horseling.
De laatste nieuwjaarstoespraak van burgemeester Bart Horseling.

Weesp staat voor jaar vol veranderingen

Algemeen

WEESP - 2014 wordt in Weesp in veel opzichten een jaar van verandering. Dat zei burgemeester Bart Horseling gisteravond tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Weesp.

Een van die veranderingen is dat de gemeenten de AWBZ gaan regelen. "U zult hier als inwoner van Weesp ook zeker mee te maken krijgen. Het voor elkaar klaarstaan en iets voor elkaar kunnen betekenen wordt steeds belangrijker", zo zei Horseling. Wie zorg nodig heeft, zal dus eerst in eigen kring moeten zoeken. Pas als het niet lukt, stapt de gemeente in.

Andere veranderingen vallen samen met de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Bovendien krijgt Weesp dit jaar een nieuwe burgemeester. 

Klant Contact Center
In zijn laatste nieuwjaarstoespraak stipte Horseling ook het 'Klant Contact Center' in het stadskantoor aan. Dat is bijna klaar. De gemeente verwacht hiermee de dienstverlening aan inwoners en bedrijven op een hoger peil te brengen.

"Laten we samen, met en voor elkaar, er weer een mooi jaar van maken. Ik wens u allen veel goeds, gezondheid en voorspoed in 2014 toe", zo sloot Horseling af.

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant