Afbeelding

Politieberichten: jonge cosmeticadieven en brommobiel op z'n kant

Algemeen

WEESP - Jongens die er vandoor gaan met cosmetica, een omgeduwde brommobiel en een auto-inbraak. De politie meldt over de afgelopen week de volgende incidenten in Weesp

Winkeldieven
Drie jongens zijn vrijdag opgepakt bij de Hema omdat ze cosmetica probeerden te stelen. 

De jongens, een 15-jarige Muider, een 17-jarige Weesper en een 15-jarige Weesper, werden aan het eind van de middag gepakt. Die middag werd even verderop, bij de Albert Heijn aan de Achtergracht, ook een winkeldief gepakt. Daar probeerde een 32-jarige Weesper boodschappen mee te nemen zonder te betalen.

Brommobiel
Weer is een brommobiel het mikpunt geworden van vandalen. Aan de Keulsevaartstraat werd zaterdagochtend een brommobiel op zijn kant gevonden.

Met hulp van agenten is het voertuig weer op zijn wielen gezet. De brommobiel was beschadigd. Begin januari werd aan de Wolleweversbuurt een brommobiel het water in geduwd. 

Inbraak
Uit een auto aan de Leeuwenveldseweg zijn in de nacht van woensdag op donderdag computers, geluids- en beeldapparatuur gestolen.

De zwarte Volkswagen Golf werd tussen woensdagavond en donderdagochtend opengebroken. De auto stond geparkeerd op het parkeerterrein achter het station. Getuigen worden gezocht.

Aanrijding
Een zwarte Fiat Stilo is donderdagavond beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Lage Klompweg. De veroorzaker reed door.

De buitenspiegel werd van de auto gereden. Vermoedelijk is de auto aangereden door een Citroën break. Getuigen worden gezocht.

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant