Zaterdag trapt Midas Dekkers af
Zaterdag trapt Midas Dekkers af

Bekende namen in boekwinkel

Algemeen

WEESP - Fons Plukker van de BoekenArk pakt uit tijdens de Boekenweek 2014 die zaterdag van start gaat. Maar liefst vier bekende Nederlandse schrijvers heeft hij weten te strikken.

Zaterdag 8 maart bijt Midas Dekkers het spits af. Hij presenteert 's middags om twee uur zijn nieuwste boek over poep in de BoekenArk. Daarvoor hoeft hij niet ver te lopen, de schrijver/bioloog woont immers aan de Hoogstraat in Weesp.

Op zaterdag 8 maart maakt ook Kester Freriks zijn opwachting. Samen met Joyce Roodnat doorkruist hij Nederland in zijn nieuwste boek 'Wandelingen der Neederlanden'. 

Zaterdag 15 maart komt Iris Hannema naar Weesp. Zij is freelance journaliste/reisfotograaf en heeft meer dan zestig landen bezocht. Haar avonturen zijn terug te vinden in het boek 'Miss yellow hair, hello!'

Donderdag 20 maart is de uitsmijter. De Boekenweek is dan eigenlijk officieel al afgelopen, maar Weesp kan nog even nagenieten met een avond met Carel ter Linden in de Van Houtenkerk. De Bibliotheek en de BoekenArk hebben de hofpredikant van de koninklijke familie gevraagd een avond te verzorgen waarin hij zijn opvattingen uiteenzet over het moderne geloof.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant