Afbeelding

Optreden MEAU en Flemming tijdens slotavond van de gemeente Weesp

Algemeen

WEESP Alle Weespers worden van harte uitgenodigd om op woensdagavond 23 maart op het Grote Plein de slotavond van de gemeente Weesp bij te wonen. Het programma duurt van 23.00 tot uiterlijk 00.30. 

Op deze avond, om klokslag 00.00 uur gebeurt er iets bijzonders. Dan draagt burgemeester Van Bochove zijn burgemeestersambt over aan burgemeester Halsema van Amsterdam. Vanaf dat moment hoort de gemeente Weesp bij onze hoofdstad. 

Weesper trots: MEAU

Met een gepast maar heel bijzonder programma beleven Weespers samen het overdrachtsmoment. Voor en na deze is er een aantal optredens. Eén van deze optredens wordt verzorgd door Weesper trots MEAU, maar ook FLEMMING is aanwezig bij de slotavond. Hij is bekend van zijn nummer ‘Amsterdam’. 

Livestream

Kun je niet op het Grote Plein aanwezig zijn? Dan kun je de avond ook volgen via de livestream op www.destadweesp.nl
Via dit kanaal kun je op 23 maart ook meekijken naar het middagprogramma voor genodigden in de Grote Kerk, dat duurt van 14.30 tot 17.45 uur.

Gemeente Amsterdam

Vanaf 24 maart maakt stadsgebied Weesp onderdeel uit van de gemeente Amsterdam. Al uw gemeentelijke informatie vindt u voortaan op www.amsterdam.nl/weesp

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant