Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Gespreksgroep mantelzorgers met dementerende naaste

Algemeen

WEESP Vanaf volgende week start Versa Welzijn in samenwerking met Centrum voor Levensvragen Amsterdam-Diemen, met de gespreksgroep voor mantelzorger met een dementerende partner of naaste in Weesp. Tijdens deze gesprekgroepen komen in een veilige, laagdrempelige omgeving verschillende thema’s aanbod. Centraal staat het uitwisselen van ervaringen om zo van elkaar te leren.

Thema’s die in de gespreksgroep aan bod komen zijn bijvoorbeeld: omgang met gevoelens van schuld, schaamte of verlies aan zingeving in het leven, verhuizing van een dementerende partner/naaste, omgang met een zieke partner en de eindigheid van het leven.

Er staat vier bijeenkomsten in de planning: maandag 20 en 27 juni, 11 en 18 juli 2022 van 13:15 uur tot 14:30 uur met een inloop vanaf 13:00 uur bij Versa Welzijn op de Papelaan 99 in Weesp. De reguliere mantelzorg inloop zal op de eerste maandag van de maand gewoon blijven plaatsvinden.

De bijeenkomsten worden begeleid door Cindy Kooijman en Susan Wognum. Aanmelden bij Susan Wognum (swognum@versawelzijn.nl). Voor inhoudelijke vragen of overleg kunt u een bericht sturen naar cindy.kooijman@centrumlevensvragengooi.nl. Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant