Afbeelding
Foto: Robin Voorhamm
Vrijwilligersvacatures

Vrijwilliger worden bij een Weesper sportvereniging

Algemeen

WEESP De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving. Deze week volledig in het teken van sport.

Sportverenigingen kunnen niet bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers. Denk jij na over vrijwilligerswerk? Voor nu of na de zomer? Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is vrijwilligerswerk bij een sportvereniging echt iets voor jou!

WeesperNieuws EXTRA triatlon zoekt stewards en sjouwers
Op 18 september vindt de triatlon plaats. De organisatie is op zoek naar sjouwers die de hekken op zijn plaats willen zetten. Hier staat een onkostenvergoeding tegenover. Daarnaast worden stewards gezocht die zorgen voor het vrijhouden van het parcours. Een lekkere lunch + gezellige barbecue na afloop is inbegrepen.

Hou jij van schaken? Word dan jeugdleider bij de Weesper Schaakclub
Als jeugdleider beantwoordt je vragen en geef je tips terwijl de kinderen individueel schaakopgaven maken. Slechts basiskennis van het schaken is nodig om de kinderen op weg te helpen. En het mooie is dat je er als begeleider ook wat van opsteekt. De jeugdleiders/begeleiders worden ondersteund door een schaakdocent.

De Weesper Hengelaarsbond zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor jeugdactiviteiten
Lijkt het je leuk om 5 jeugdwedstrijden in het jaar voor te bereiden en mee te denken over nieuwe activiteiten voor de jeugd? Wil je eventueel assisteren bij VIS-lessen en cursussen en hiermee de plek als bestuurslid jeugd te vervullen? Dan ontmoeten we je graag! Er staat een groep vrijwilligers klaar om te helpen bij de jeugdactiviteiten. We bieden een vrijwilligersvergoeding, gratis VISpas en een kerstattentie.

Handbalvereniging WeHaVE zoekt een secretaris
Als handbalvereniging We HaVe, rondom 140 leden, met als basis sporthal Weespersluis, waarin wij een eigen sportcafé ’t Sluisje bezitten, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, sportieve secretaris m/v welke ons als bestuur daadwerkelijk kan ondersteunen met alle handen secretariële werkzaamheden, zoals de agenda voorbereiden, notuleren, archiveren en ledenmutaties bijhouden Vergaderingen vinden eens per maand plaats en daarnaast wordt de aanwezigheid en betrokkenheid bij handbalwedstrijden en de vereniging zeer op prijs gesteld.

Vragen over vrijwilligerswerk?
In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook (online)adviesgesprekken zijn mogelijk.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant