Het Ouder Kind Café is weer open
Het Ouder Kind Café is weer open Foto: OBA

Ouder Kind Café

Algemeen

WEESP Verwacht je een baby? Of ben je vader, moeder of verzorger van een kind tot 4 jaar en vind je het leuk om andere ouders te ontmoeten? Je bent van harte welkom in het Ouder Kind Café.

Een kind opvoeden, dat valt soms heus niet mee. Je kunt veel vragen hebben: hoe doen andere ouders het? Sommige opvoeders voelen naast de liefde voor hun kind ook wel eens onzekerheid of eenzaamheid. En een paar goede tips ontvangen of gezellig samen lezen, dat is nooit weg. 

Het Ouder Kind Café is er om elkaar ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en belevenissen te delen. Het kan over van alles gaan, (borst)voeding, opvoeding, ontwikkeling van je kind, maar ook over de prijs van luiers of wat er op de televisie was.

De ontmoetingen zijn om de week, op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur, afwisselend in de speelhoek of de kinderboekenhoek van de bibliotheek aan de Oudegracht 67 in Weesp. Het Ouder Kind Café is gratis. Aanmelden is niet nodig, je kunt op elk moment gewoon gezellig langskomen.

De eerstvolgende weken waarop samen gekletst, koffiegedronken en voorgelezen kan worden zijn 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november en 14 december. Ook goed om te weten: het Ouder Kind Café wordt geleid door vrijwilligers van het Centrum Jeugd en Gezin. Er worden regelmatig deskundige sprekers uitgenodigd om iets te komen vertellen over een leuk of interessant onderwerp.

Bel voor meer informatie 06-28825369 of mail info@cjgweesp.nl.. Zie www.cjgweesp.nl voor de actuele data. En kijk ook eens op de Facebookpagina MamaCafé Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant