Vrijwilliger worden in de museumwinkel?
Vrijwilliger worden in de museumwinkel? Foto: Foto Weespernieuws

Vrijwilligers gezocht!

Algemeen

REGIO De Vrijwilligerscentrale heeft weer leuke vacatures, op een middelbare school, bij het Muiderslot of in de bibliotheek: meld je aan!

Ben je handig en kun je goed met tieners overweg?

Het Vechtstede College is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te ondersteunen bij de science- en technieklessen. Je helpt onderbouwleerlingen (12-15 jaar) bij het maken van werkstukjes en met het veilig werken met de gereedschappen zoals de zaag, kolomboor, zetbank, vijl, hamer, etcetera. Pas op de vingers!

Het Muiderslot zoekt vrijwilligers voor de Museumwinkel en het Museumcafé.

Als gastvrije vrijwilliger in de Museumwinkel verkoop je het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er schoon, netjes en gezellig uitziet. Er zijn ochtenddiensten van 09.45 tot 13.30 uur of middagdiensten van 13.30 tot 17.00 uur.

Voor het Museumcafé zoeken we enkele zelfstandige, gastvrije vrijwilligers, die gasten bedienen en informeren en zorgen dat het café schoon en netjes blijft. Doordeweeks tussen 11.00 en 15.00 en in het weekend van 13.30-17.00.

Lijkt het jou leuk om het OuderKindCafé te draaien?

Het OuderKindCafé is bedoeld voor jonge ouders met kinderen van 0 - 4 jaar en vindt plaats een keer per 2 weken op woensdag van 09.45 tot 11:45 uur in de bibliotheek. Ouders kunnen in het café terecht voor ontmoeting en advies. Als vrijwilliger ontvang je de bezoekers, je schenkt koffie/thee in en schuift aan voor een gezellig praatje en om te horen wat er speelt.

Als je het leuk vindt kun je deze werkzaamheden uitbreiden met het bedenken en organiseren van activiteiten of thema-ochtenden. Deze werkzaamheden kun je ook goed samen doen. Dus heb je een vriend(in), kennis, buurman/buurvrouw voor wie dit ook iets zou zijn? Reageer dan gerust samen!

Vragen over vrijwilligerswerk?

De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant