Afbeelding
Foto: Pixabay
Vrijwilligersvacatures

Zing Italiaanse aria’s met de heer Antonius

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Tuinieren, zingen en eten met Dhr. Antonius
De heer Antonius (76) heeft een beetje last van vergeetachtigheid. Hij is op zoek naar een maatje. Hij gaat graag op de fiets naar zijn moestuin in Weesp, waar hij eerder alle groente kweekte voor zijn eigen restaurant. Fiets jij met hem mee van zijn woning in De Nieuwe Pijp naar Weesp, om samen in zijn tuin te werken? Of treffen jullie elkaar rechtstreeks in Weesp?
Samen eten vindt hij gezellig. Ook houdt hij van zingen: Italiaanse aria’s hebben zijn voorkeur. Als je ook nog Siciliaans verstaat en/of spreekt dan ben je helemaal zijn man!

Filmploeg Wesopa
Als medewerker van de filmploeg neem je o.a. deel aan het overleg waarin wordt besproken welke films er vertoond gaan worden. Hiervoor is het belangrijk dat je enige kennis hebt van welke films er uitkomen en dat je ook affiniteit hebt met film. Daarnaast programmeer je ook de film in de computer en hiervoor is enige computerkennis wel nodig en ben je technisch ingesteld.
Een avond per week is er een filmvoorstelling, doorgaans op donderdag, en we vragen als minimale inzet 2 diensten per maand.

Museum Weesp
Als gastheer/vrouw bent u het visitekaartje van het museum. U staat bezoekers te woord, rekent het toegangskaartje af, zorgt ervoor dat het museum en de museumwinkel er netjes uitzien en beantwoordt vragen van bezoekers. Tevens opent en sluit u het museum. Wanneer u geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis en ervan houdt om met diverse mensen in contact te komen, dan is vrijwilligerswerk bij Museum Weesp iets voor u. Wij verwachten een minimale beschikbaarheid van twee keer per maand.

Vragen over vrijwilligerswerk?
In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook (online)adviesgesprekken zijn mogelijk.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant