Afbeelding
Foto: WeesperNieuws
Vrijwilligerscentrale

Laat jij Chris, 28 jaar en blind, kennismaken met Weesp?

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Laat jij Chris, 28 jaar en blind, kennismaken met zijn nieuwe woonplaats Weesp?
Chris is net 3 maanden geleden in Weesp gekomen. Hij heeft een fijne kring van vrienden om zich heen, maar die wonen helaas niet in de buurt.

Hij heeft veel zin om zijn nieuwe woonplaats beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door met een maatje leuke dingen te ondernemen. Hij heeft een eigen draaitafel in zijn appartement, waar hij regelmatig achter te vinden is en muziek produceert. Lijkt het je leuk om Chris wegwijs te maken in Weesp?

Gastheer/gastvrouw gezocht voor de Wintertuin
De Wintertuin is een ontmoetingsplaats, omringd door woningen, voor iedereen uit Weesp en omgeving. Welke week zijn er verschillende activiteiten in de Wintertuin. Denk hierbij aan biljarten, kaarten, bingo of spelletjes-middag. Om deze activiteiten goed te laten verlopen zoekt de Wintertuin een gastheer / gastvrouw die kan helpen met het schenken van koffie en thee en alles klaarzetten in de Wintertuin.

Groepsmaatje gezocht voor de gezelligste inloop van Weesp
De Ontmoet en Groetinloop van Weesp zoekt een vrijwilliger die de buitenactiviteiten van de groep wil begeleiden. Het gaat hierbij om 1 x per 2 weken met een aantal enthousiaste mensen wandelen en/of fietsen in Weesp of de directe omgeving. De Ontmoet en Groet is een vrije inloop op woensdagmiddag van 13.00 - 15.30 uur en is bedoeld voor mensen in Weesp die behoefte hebben aan sociaal contact. Hou je van fietsen en wandelen, ben je graag onder de mensen en is de omgeving ontdekken met elkaar jouw ding, dan komen we graag met je in gesprek.

Vragen over vrijwilligerswerk
Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant