Afbeelding
Vrijwilligerscentrale

Bingo! Vrijwilligers gezocht voor Oversingel

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Wandelen en bingo spelen met bewoners van Oversingel 

Elke week kijken onze bewoners ernaar uit om in de rolstoel mee naar buiten te gaan om een frisse neus te halen en wellicht over de markt te struinen. Na afloop is er gelegenheid om de wandeling af te sluiten onder het genot van een kopje koffie in het restaurant.

Ook de wekelijkse bingo op dinsdag tussen 14.00-15.30 in het restaurant van Oversingel is een populaire activiteit waar we diverse vrijwilligers voor zoeken. Bijvoorbeeld om leuke cadeautjes in te kopen, alles klaar te zetten en bewoners te helpen waar nodig.

Buurtkamer de Kastanje zoekt een enthousiast bestuurslid

Buurtkamer De Kastanje – gevestigd aan de Kastanjelaan 2a – is een gezellige ontmoetingsplek voor de buurt. We bieden activiteiten (zoals kaarten maken) en open inloop, waar je elkaar kunt ontmoeten met een kopje koffie of thee.

We hebben 8 vrijwilligers, die beurtelings zorgen voor openen en sluiten en de gasten met koffie of thee ontvangen. De vrijwilligers werken onder verantwoordelijkheid van het bestuur.

Vind je het leuk om bestuurstaken uit te voeren – we zoeken ook iemand voor het penningmeesterschap – bij een sociale organisatie, dan zijn we op zoek naar jou.

De tijdsinvestering is: bestuursvergadering eens in de zes weken een anderhalf uur en eens per maand een vrijwilligersvergadering van anderhalf uur, buiten de uit de bestuursvergadering voortvloeiende taken,. Gemiddeld ben je twee uur per week aan het bestuurslidmaatschap kwijt.

Vragen over vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant