Afbeelding
Vrijwilligerscentrale

Bezorg ouderen in Hogeweyk een gezellige middag

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Kom klussen op Forteiland Pampus

De klussers werken samen met de fortwachter en dragen zorg voor allerlei klussen op het eiland. Op dinsdag is een grote groep onderhoudsmedewerkers tussen 10-16 uur actief voor de grote klussen en op de overige weekdagen zijn er 1 á 2 medewerkers aanwezig voor klein onderhoud. Onze ‘klussers’ onderhouden zowel de elektrische installatie, de water-/gasleidingen, het meubilair etc.

Help jij mee om Pampus klaar te maken voor een nieuw seizoen?

Gezellige middag in Hogeweyk

In de Hogeweyk worden dagelijks activiteiten georganiseerd voor onze bewoners met dementie. Wij zoeken vrijwilligers voor het bloemschikken, het wandelen met onze bewoners, diverse muziekactiviteiten, onze wekelijkse bingo activiteit, en creatieve activiteiten. Ook help je met het ophalen en terugbrengen van de bewoners naar hun woning. Houd je van een gezellige sfeer en een praatje dan komen we graag met je in contact.

Gastheer/gastvrouw voor het Muiderhuis

Vind je het fijn om in een groep te werken en met oudere mensen die soms wat vergeetachtig zijn? Dan is gastheer/gastvrouw in het Muiderhuis echt iets voor jou. Wekelijks komt een groepje inwoners uit Muiden op dinsdagochtend bij elkaar voor een gezellige ochtend. Je helpt tijdens deze ochtend en aansluitend lunch je met elkaar. Ook eigen inbreng op het gebied van activiteiten of het programma is zeer welkom. Kom gerust een keer vrijblijvend meedraaien.

Vragen over vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant