Afbeelding
Foto: Natuurmonumenten
Vrijwilligerscentrale

Word jij de ‘spin in het web’ voor Natuurmonumenten?

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Schuldhulpmaatje

Schuldhulpmaatje Weesp, Muiden en Muiderberg  zoekt een coördinator voor Communicatie & PR. Ze helpen mensen met financiële problemen d.m.v. gratis adviezen en begeleiding van maatjes. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die onze lokale stichting wil helpen en adviseren met externe communicatie. Wij zoeken iemand die actief wil zijn op sociale media met name facebook en Instagram. Op die manier kunnen mensen met geldzorgen nog eerder op hulp gewezen worden.

Vakantiebegeleider jongeren met een beperking

Wielewaal organiseert vakanties, logeerweekenden en dagopvang tijdens schoolvakanties voor kinderen en jongeren met een beperking. We organiseren activiteiten door heel Nederland maar ook bij jou in de buurt. In de week van 29 april tot en met 6 mei gaan we met een groep jongeren met een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking een week watersporten in Loosdrecht. Dit kunnen we alleen met behulp van vrijwilligers. Wil jij wat doen voor je medemens en houd je van watersport? Dan is een week vakantie met Wielewaal wellicht wat voor jou.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor de coördinatie en organisatie van activiteiten. Bij ons bezoekerscentrum in ’s Graveland worden veel leuke activiteiten georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor volwassenen. Ben jij de ‘spin in het web’ die samen met een aantal andere vrijwilligers deze activiteiten plant en organiseert? Het gaat dan met name om activiteiten voor volwassenen. Je roostert gidsen in en onderhoudt contact met hen. Ook neem je de aanvragen voor groepsuitjes in behandeling.

Vragen over vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant