Afbeelding
Foto: Sabine van Erp
Vrijwilligerscentrale

Wie kan er op woensdag een maaltijd bezorgen bij acht ouderen?

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Maaltijden bezorgen
Kookgroep Weesp verzorgt iedere woensdag een warme maaltijd voor ouderen en andere kwetsbare stadsgenoten in Weesp. Een team van vrijwilligers koken in Fort Ossenmarkt een gezonde maaltijd die vervolgens gratis aan huis bezorgd wordt. Voor het bezorgen van de maaltijden zoeken we een vrijwilliger die op de woensdag tussen 16:30 en 17:30 tijd heeft om maximaal 8 maaltijden te bezorgen.

PR klusjes City 
Het kantoor is het kloppend hart van de organisatie. Hier vind alles plaats om ervoor te zorgen dat we mooi aanbod hebben voor Weesp. Wat we nog missen is iemand die een paar uurtjes over heeft per week om wat kleine PR werkzaamheden uit te voren. Het gaat om het maken van een powerpoint of het vullen van uitagenda’s. Een ochtend per week, maar op een ander moment is ook mogelijk. Het kan zelfs vanuit huis, mocht je dat fijner vinden, hoewel het wel erg gezellig is op kantoor natuurlijk!

Overblijfmedewerkers
Ben je beschikbaar op maandag, dinsdag en/ of donderdag tussen 11.45 en 13.00 uur? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan kun je aan de slag als vrijwilliger bij de Van der Muelen-Vastwijk school. Er staat een kleine onkostenvergoeding tegenover.

Vrijblijvend adviesgesprek
Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant