Afbeelding

Winkeliers komen met grote Moederdagactie

Algemeen

WEESP - De Weesper winkeliers komen met een grote gezamenlijke actie die tachtig moeders blij moet maken in aanloop naar Moederdag. 

Bij een kleine zestig ondernemers (zowel winkels als horeca) krijgen klanten bij besteding vanaf tien euro een bon die ter plekke ingevuld en ingeleverd dient te worden. Martin Boer van restaurant De Gelagkamer: "Onder alle bonnen die donderdag 8 mei binnen zijn, worden tachtig portrettekeningen verloot. De winnaars krijgen de volgende dag bericht waar en wanneer ze verwacht worden."

Op zaterdag 10 mei komen er in de binnenstad twee tenten te staan waar de portretten door sneltekenaars worden gemaakt. "Voor het publiek ook leuk om naar te kijken natuurlijk. We verwachten dat de winnaars vooral hun kinderen zullen laten tekenen, zodat de portretten op Moederdag zelf (zondag 11 mei) als cadeautje bij de moeders terechtkomen. Maar natuurlijk mag iedereen meedoen."

De Moederdagactie is een van de vele activiteiten die de winkeliers de komende maanden ontplooien om voor reuring in de binnenstad te zorgen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant