Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Korfballers Argus maken te veel fouten

Te veel fouten hebben Argus afgelopen weekend de kop gekost tegen Sporting Andijk. De Weespers kwamen met 11-14 tekort tegen de eveneens zwak presterende tegenstander. Argus startte sterk en kon meteen een aantal goede kansen creëren. De kansen bleven echter onbenut. Dat gaf de tegenstander kans om wat terug te doen. Na de eerste fase van het duel stond Sporting Andijk op voorsprong. Argus probeerde terug te komen, maar kwam tekort. Vooral het aantal fouten nekte de ploeg.

Geen problemen Oberon

Een afgetekende zege afgelopen weekend voor de volleybalsters van Oberon. De Weespers waren met 4-0 een stuk sterker dan Unicornus. Toch waren de Weespers na afloop niet tevreden. Het spel was slecht en vooral het passen kon beter. De Weespers hadden het geluk dat de tegenstander nog slechter speelde en daardoor zonder problemen verslagen kon worden

Volleyballers sterker

De volleyballers van Oberon houden koers op de tweede plaats. De Weespers wonnen afgelopen weekend met 3-1 van VZH. Oberon was met 12-25, 19-25 en 13-25 een maatje te groot. Alleen de laatste set werd verloren.

Zure nederlaag waterpoloërs

Een zure nederlaag afgelopen weekend voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers verloren afgelopen weekend met 8-7 van de nog puntloze tegenstander Waterwolf. Slap spel, slecht passen en veel verspeelde kansen lagen ten grondslag aan de nederlaag. De Weespers speelden te gehaast en kwamen gemaakte afspraken amper na. Dat maakte het spel rommelig. De tegenstander kreeg daardoor kansen en kon deze goed benutten. De Weespers konden wat terugdoen, maar het was onvoldoende. De Weesper doelpunten kwamen van Ewout van Heiningen (2x), Stan den Hartog (2x), Paul Duijn (2x) en Jeroen van Vliet.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant