Afbeelding

Weesp maakt zich op voor Weesp Gastvrij

Algemeen

WEESP - Ben jij er al klaar voor? Het festival Weesp Gastvrij op zaterdag 27 juni. Het moet Weesp op de kaart zetten. Voor Weespers zelf, maar ook als kennismaking voor niet-Weespers.

Alles wordt uit de kast getrokken: poppentheater Fatsnerran in De Bibliotheek, Weesper koren en dansschool Van Harten in de Van Houtenkerk, theater op straat en in de City of Wesopa en Zone 1380, klassieke muziek door Weesper ensembles in de Synagoge, draaimolen en knutselen voor de kinderen, speciale culinaire hapjes in de Weesper horeca, leuke aanbiedingen in de Weesper winkels en nog veel meer.

Weesp is de beste!
Weesp wil tijdens Weesp Gastvrij laten zien waar ze goed in is: met elkaar iets neerzetten en er een feestje van maken op cultureel, culinair en shoppinggebied.

Het initiatief komt van de nieuwe organisatie Weesp Marketing, voortkomend uit de Weesper toeristenorganisatie VVW en onlangs officieel opgericht.

De organisatie wil Weesp neerzetten als een stad voor jonge gezinnen, moderne ondernemers en de actieve en creatieve bezoeker. Een bruisend en historisch stadje langs de Vecht: relaxed, gastvrij en creatief en dicht bij Amsterdam.

Website:
Meer informatie op: www.weespgastvrij.nl.
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant