Korfballers Argus komen tekort

Na een goede reeks de afgelopen weken hebben de korfballers van Argus afgelopen weekend verloren. De Weespers kwamen tegen subtopper Badhoevedorp tekort: 17-14. Argus startte nog scherp en stond halverwege de eerste helft al op een 3-5 voorsprong. Daarna begon Badhoevedorp echter beter te spelen: goed samenspel en het knap wegwerken van meerdere Weesper kansen zorgden ervoor dat het team terug kon komen. Na de eerste helft keek Argus tegen een 12-7 achterstand aan. Na de rust bleef Argus knokken voor de punten, maar het door de tegenstander geslagen gat bleek te groot. Argus kwam nog wel terug tot twee punten achterstand, maar daarmee kwam het team tekort.

Nederlaag voor waterpoloërs

Vooral doordat veel kansen onbenut bleven hebben de waterpoloërs van Triton afgelopen weekend verloren van De Reuring: 5-7. De Weespers maakten vanaf de eerste seconde veel fouten. Slappe schoten op doel of recht op de keeper af zorgden ervoor dat de Weespers amper voor gevaar konden zorgen. Daar kwam nog eens bovenop dat de spelers vergaten afspraken na te komen. De Reuring speelde een stuk sterker en kon met gemak weglopen. Halverwege het duel stond het 2-4, de voorsprong bleef staan.